Vandaag kreeg ik via Facebook een post binnen van een enthousiaste dame die de Workshop heeft gevolgd. Zij kon al broodbakken maar heeft, aan het resultaat te zien, toch inspiratie opgedaan!
Ze schreef:
"Italiaans breekbrood gebakken m.b.v. het startpakket van de workshop."
Wat leuk om te zien en te lezen!
Dit is een simpel standaard broodrecept, met toevoeging van maiskorrels (gewoon uit een blikje) en wat snippers chilipeper. Daar maak je bolletjes van en je legt ze in een bakvorm naar keuze.
Even bakken op 180 graden, tot het hol klinkt en mooi gekleurd is, ongeveer 25-30 minuten.
Zo te zien heeft de deelneemster er ook nog wat geraspte kaas overheen gestrooid.
Er komt nog een recepten database op dit blog... Wordt vervolgd!
In 2,5 uur leer jij hoe je verschillende broden kunt maken. Je krijgt uitleg en een broodbak startpakket, incl. Naslagwerk, zodat je thuis gelijk aan de slag kunt. Ideaal voor beginners! Deeg kneden we met de hand en/of broodbakmachine, afhankelijk van wat je zelf wenst. De Workshops worden bij haar thuis in Zwijndrecht (NL) gegeven onder het genot van (gratis) koffie, thee en nog warme boterham! De prijs is slechts 27,50 Euro p.p. Bel 06-18.94.87.99 of mail: leoniesbrood@gmail.com
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten